Vrijwilliger worden?

Help jij mee om van het Bonteschaapfestival 2024 weer een groot succes te maken?

De voorbereidingen voor het Bonte Schaapfestival op 9 juni zijn al weer in volle gang.


Met een klein clubje vrijwilligers zijn we al weer gestart. We kunnen echter wel versterking gebruiken. Die versterking hebben we vooral nodig op de dag zelf en de avond voor het festival.


Op 8 juni rond 17 uur gaan we het centrum van Rheden afzetten zodat de kramen geplaatst kunnen worden en de pre-party gevierd kan worden.

Op die dag kunnen we zeker 10 vrijwilligers gebruiken die helpen met het plaatsen van de borden. 


Op de dag zelf starten we rond 6.30 of 7.00 uur met het nummeren van de kramen en de deelnemers hun kraam wijzen, het ophangen van de banners en nog wat laatste dingen om de puntjes op de i te zetten voor een goede start. Op dat moment kunnen we zeker 20 vrijwilligers gebruiken bij de verschillende ingangen van het centrum en voor genoemde taken.


Rond 17 uur wordt de boel weer afgebroken en moeten de borden weer weg en de banners opgeruimd en doen we ons best het dorp weer schoon achter te laten. Ook dan kunnen we weer zeker 10 man/vrouw gebruiken.


Daarnaast zoeken we mensen om te helpen bij de kleedjesmarkt en het verenigingenplein.


Dus heb je tijd en zin en wil je deel uitmaken van een enthousiast team dat weer een super festival gaat neerzetten? Laat het ons weten! Stuur ons via onderstaande formulier een berichtje. Of mail naar info@bonteschaapfestival.nl . Bellen of appen mag natuurlijk ook naar 0616018336.


Wil je eerst meer informatie of wil je kennismaken met de groep en kijken wat je kunt doen? Op 16 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur houden wij een vrijwilligersavond in het Dorpshuis, Meester B. van Leeuwenplein 3, Rheden. Je bent van harte uitgenodigd om daar bij aan te sluiten. Fijn als je even laat weten dat je komt, dan weten wij op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. We hopen tot dan.
 
 
 
8 juni rond 17 uur afzetten centrum
9 juni 7.00 uur nummeren kramen en deelnemers plaatsen wijzen, banners ophangen
9 juni 9-17 uur of een deel ervan helpen bij oa kleedjesmarkt, vereningingenplein, wegwijzen acts, hand en spandiensten enz
9 juni 17 uur opruimen en afbreken